Πυγμαχικό σόου στη Λεωφόρο εις Μνήμην του Δασκάλου Νίκου Βλασσόπουλου

Νικητές και ηττημένοι δεν υπήρχαν στη χθεσινή μεγάλη γιορτή που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από μία κανονική ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αθλητές και προπονητές παρέλασαν μπροστά στο κοινό πριν την έναρξη των αγώνων ενώ ακούστηκαν και οι εθνικοί ύμνοι των δύο χωρών.

Φωτογραφία του Θεοδωρος Συνοδινος.

Με σεβασμό στην Ιστορία του Συλλόγου Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού. Μια εικόνα χίλιες Λέξεις   







Στιγμές συγκίνησης στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου από τους πυγμάχους και τον Αρχιπροπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννη Αιδινιώτη.
Ένα φοβερό πυγμαχικό σόου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος, στο πλαίσιο του Διεθνούς Σπάρινγκ που διοργάνωσε το τμήμα Πυγμαχίας του Ομίλου με φιλοξενούμενη τη Λοκομοτίβ Σόφιας, αφιερωμένο στον μεγάλο δάσκαλο της πυγμαχίας του ΠΑΟ, Νίκο Βλασσόπουλο!





Παρέλαση Ευρωπαϊκού επιπέδου των ομάδων πυγμαχίας Παναθηναϊκού Lokomotiv Sofias

Δεκατέσσερα φοβερά ζευγάρια Ελλήνων και Βουλγάρων αθλητών και αθλητριών αλλά και αγώνες ακαδημιών συνέθεσαν ένα θέαμα που όμοιό του δεν έχει επαναληφθεί στη χώρα μας. Οι θεατές που βρέθηκαν στη Λεωφόρο απόλαυσαν 4 ώρες πυγμαχίας υψηλού επιπέδου από τους πολύπειρους Βούλγαρους αθλητές με ευρωπαϊκές και εθνικές διακρίσεις και τους 'Eλληνες πρωταθλητές του Τριφυλλιού αλλά και άλλων συλλόγων (Άρης Νίκαιας, Γιδάκος Golden Corner, κ.α.).







Ύμνος Lokomotiv Sofias στους αγώνες πυγμαχίας στην Λεωφόρο


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρωταθλητής και στην πολιτική- Αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου ο «Δάσκαλος»