Γιάννης Αϊδινιώτης, ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση













Άρθρο του Κρικόρ Τσακιτζιάν : Ο Γιάννης Αϊδινιώτης είχε βάλει υποψηφιότητα με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη,
κ. Κωνσταντίνου Αλαγιάννη. Η παράταξη εξελέγη πρώτη και ο Αϊδινιώτης, κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και τώρα αναμένει την 1 η Σεπτεμβρίου για να ορκιστεί στο νέο δημοτικό σχήμα του Δήμου. Ο Γιάννης Αϊδινιώτης είναι ο αρχιπροπονητής της πυγμαχίας του Παναθηναϊκού.
Ο άνθρωπος που αναμόρφωσε τον πυγμαχικό σύλλογο αυτής της ιστορικής ομάδας, που ψυχορραγούσε τα τελευταία χρόνια πριν αναλάβει ο ίδιος. Με σκληρή δουλειά και πειθαρχία, όχι μόνο κατάφερε να ξαναζωντανέψει το σύλλογο, αλλά και να τον οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Ίδρυσε το γυναικείο τμήμα πυγμαχίας, το οποίο κατέκτησε παγκόσμιους τίτλους.
Ο άνθρωπος αυτός, απ’ ότι μαθαίνουμε διεκδικεί μια θέση στο δήμο, στον τομέα του Αθλητισμού. Φυσικά και πρέπει να θεωρείται ο καταλληλότερος γι’ αυτό το πόστο και πρέπει να το λάβει σοβαρά υπ’ όψη του ο νέος δήμαρχος. Το βέβαιο είναι ότι, σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι σημαντική η συνεισφορά του Γιάννη Αϊδινιώτη, στο να οργανώσει τα αθλητικά σωματεία, να τους προσδώσει όραμα και να έλξει τα νέα παιδιά, ώστε να εγγραφούν όλο και περισσότερα στους τοπικούς συλλόγους.
www.pitsounicity.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρωταθλητής και στην πολιτική- Αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου ο «Δάσκαλος»